>
Merken
>
Vitra
Vitra, dat is niet bedoeld voor de afvalberg
information_line
Het model kan afwijken van het model dat bij u thuis staat.

Vitra, dat is niet bedoeld voor de afvalberg

Vitra, een naam die resonantie vindt in de harten van designliefhebbers wereldwijd, staat symbool voor innovatieve, functionele en esthetisch aantrekkelijke meubels ontworpen door enkele van de meest vooraanstaande ontwerpers in de wereld. Bij Stoffeerwereld vinden we dat deze meubels generaties mee moeten gaan. En dat kan ook zeker!

Uw Vitra meubel laten stofferen? Je zit goed bij Stoffeerwereld!

Meer dan 45 jaar ervaring

Met meer dan 45 jaar ervaring zijn uw meubels van Vitra op de juiste plek.

Orginele onderdelen

Wij gebruiken alleen de orginele onderdelen van Vitra.

Transport, dat regelen wij!

Om u volledig te ontzorgen kunnen wij het transport van uw meubels verzorgen.

Dit is hoe wij te werk gaan

Het proces start met het selecteren van een nieuwe bekleding voor uw Vitra meubel(s), wat je samen met een adviseur in onze showroom doet. Je kiest daar de ideale stof of het perfecte leer uit, waarna we een vrijblijvende offerte voor je maken. Wij zorgen ervoor dat je een duidelijk overzicht krijgt van de kosten. Na je goedkeuring beginnen we met het werk. Zodra wij je meubel ophalen of ontvangen, voeren we een uitgebreide inspectie uit. We bekijken elk onderdeel nauwkeurig. Niet alleen wordt de bekleding vernieuwd, maar ook vervangen we onderdelen zoals het schuim die tekenen van slijtage vertonen. Op deze manier wordt jouw meubelstuk weer volledig vernieuwd.

Waarom is het herstofferen van Vitra haar meubels zo interessant?
Waarom is het herstofferen van Vitra haar meubels zo interessant?

Wat kost het opnieuw stofferen van uw Vitra meubels?

Voor het herstofferen van designmeubilair is het lastig om een exacte prijs te geven. Daarom stellen we altijd een op maat gemaakte offerte op, waarbij we gebruikmaken van specifieke prijslijsten voor elk model van Vitra. Hierbij combineren we de benodigde metrage stof met de door u gekozen stof, om tot een zo precies en voordelig mogelijke prijs te komen. Vraag eenvoudig een offerte aan of bezoek onze showroom.