>
Merken
>
Gelderland
Wij stofferen uw meubels van Gelderland
information_line
Het model kan afwijken van het model dat bij u thuis staat.

Wij stofferen uw meubels van Gelderland

Gelderland, geworteld in de Nederlandse designtraditie, staat bekend om zijn tijdloze en duurzame meubelstukken die vakmanschap en comfort combineren. Elk meubelstuk weerspiegelt een diepe waardering voor strakke lijnen en functioneel ontwerp. Gelderland zet zich in voor duurzaamheid door te werken met lokale materialen en vakmensen, en door de levensduur van elk meubelstuk te verlengen door middel van een uniek strips die het herstofferen gemakkelijker maakt. Bij Stoffeerwereld begrijpen en vinden we dat meubels mee moeten gaan.

Uw Gelderland meubel laten stofferen? Je zit goed bij Stoffeerwereld!

Meer dan 45 jaar ervaring

Met meer dan 45 jaar ervaring zijn uw meubels van Gelderland op de juiste plek.

Orginele onderdelen

Wij gebruiken alleen de orginele onderdelen van Gelderland.

Transport, dat regelen wij!

Om u volledig te ontzorgen kunnen wij het transport van uw meubels verzorgen.

Dit is hoe wij uw Gelderland meubel herstofferen

Het proces start met het selecteren van een nieuwe bekleding voor uw Gelderland meubel(s), wat je samen met een adviseur in onze showroom doet. Je kiest daar de ideale stof of het perfecte leer uit, waarna we een vrijblijvende offerte voor je maken. Wij zorgen ervoor dat je een duidelijk overzicht krijgt van de kosten. Na je goedkeuring beginnen we met het werk. Zodra wij je meubel ophalen of ontvangen, voeren we een uitgebreide inspectie uit. We bekijken elk onderdeel nauwkeurig. Niet alleen wordt de bekleding vernieuwd, maar ook vervangen we onderdelen zoals het schuim die tekenen van slijtage vertonen. Op deze manier wordt jouw meubelstuk weer volledig vernieuwd.

Waarom is het herstofferen van Gelderland haar meubels zo interessant?
Waarom is het herstofferen van Gelderland haar meubels zo interessant?

Wat kost het opnieuw stofferen van uw Gelderland meubels?

Voor het herstofferen van designmeubilair is het lastig om een exacte prijs te geven. Daarom stellen we altijd een op maat gemaakte offerte op, waarbij we gebruikmaken van specifieke prijslijsten voor elk model van Gelderland. Hierbij combineren we de benodigde metrage stof met de door u gekozen stof, om tot een zo precies en voordelig mogelijke prijs te komen. Vraag eenvoudig een offerte aan of bezoek onze showroom.