>
Merken
>
Artifort
Artifort meubels laten stofferen
information_line
Het model kan afwijken van het model dat bij u thuis staat.

Artifort meubels laten stofferen

Artifort, een icoon van het Nederlandse design, blinkt uit door zijn innovatieve en tijdloze meubelcollecties die esthetiek met comfort verenigen. Elk ontwerp getuigt van een voorliefde voor organische vormen en een ongeëvenaard gevoel voor kleur en stofkeuze. De toewijding aan duurzaamheid manifesteert zich in het gebruik van hoogwaardige materialen en de mogelijkheid tot herstoffering, waardoor elk stuk een leven lang mee kan gaan. Bij Stoffeerwereld waarderen we de kracht van Artifort en zetten we ons in om deze tijdloze stukken voor de huidige en toekomstige generaties te stofferen.

Uw Artifort meubel laten stofferen? Je zit goed bij Stoffeerwereld!

Meer dan 45 jaar ervaring

Met meer dan 45 jaar ervaring zijn uw meubels van Artifort op de juiste plek.

Orginele onderdelen

Wij gebruiken alleen de orginele onderdelen van Artifort.

Transport, dat regelen wij!

Om u volledig te ontzorgen kunnen wij het transport van uw meubels verzorgen.

Hoe wij samen uw Artifort meubels herstofferen

Het proces start met het selecteren van een nieuwe bekleding voor uw Artifort meubel(s), wat je samen met een adviseur in onze showroom doet. Je kiest daar de ideale stof of het perfecte leer uit, waarna we een vrijblijvende offerte voor je maken. Wij zorgen ervoor dat je een duidelijk overzicht krijgt van de kosten. Na je goedkeuring beginnen we met het werk. Zodra wij je meubel ophalen of ontvangen, voeren we een uitgebreide inspectie uit. We bekijken elk onderdeel nauwkeurig. Niet alleen wordt de bekleding vernieuwd, maar ook vervangen we onderdelen zoals het schuim die tekenen van slijtage vertonen. Op deze manier wordt jouw meubelstuk weer volledig vernieuwd.

Artifort, te mooi voor alleen onze generatie
Artifort, te mooi voor alleen onze generatie

Wat kost het opnieuw stofferen van uw Artifort meubels?

Voor het herstofferen van designmeubilair is het lastig om een exacte prijs te geven. Daarom stellen we altijd een op maat gemaakte offerte op, waarbij we gebruikmaken van specifieke prijslijsten voor elk model van Artifort. Hierbij combineren we de benodigde metrage stof met de door u gekozen stof, om tot een zo precies en voordelig mogelijke prijs te komen. Vraag eenvoudig een offerte aan of bezoek onze showroom.